lördag 16 april 2011

Uteritt! :)

Hällu :)
Hann inte skriva något igår, skulle på kalas hos Emma. :)
Men innan kalaset stack jag och Sandra te stallet och så skrittade jag ut. Han tyckte det var skit kul, att få komma ut. (har ju inte ridit ut på länge.) Han var SUPER pigg, men väldigt duktig.

Fyller år idag så då får han vila. :) Va bara där en sväng och mockade och så borstade jag av han, han va så lerig att de finns inte ;s Men när han fick komma in i boxen var han skinande ren , typ eller något sånt?
Men imorgon blir det att rida lite i paddocken tror jag. För får sätta i bett. Så ska pappa ta lite kort. Och kanske filma lite.
Har tänkt att kanske hoppa något litet hinder också. :)

Snääällla komentera massa ^^ <3

Aja , bayyyy <3
// Elin :D

torsdag 14 april 2011

Lektion ;DD

Hälloy ! :)
Idag ar de lektion. Gick super bra. Det var bara jag och Hanna(smirre) idag. Båda va super pigga. Malaco blev jätte trött, vi körde rätt hårt. ;-)
Det var jätte kul att galoppera igen.(har inte gjort det på några veckor, nu) Han blev jätte glad och busade lite oså.. Sedan började de tävla och då stack han lite med mig.. Men det gick bra! :D

Har gjort en liten film när jag hoppar och longerar.. Men hinner inte lägga in den idag. Så försöker hinna imorgon! :)
NATTINATTI ! ^^
// Elin
EN LITEN BILD NÄR JAG PRECIS HADE FÅTT HAN! 
hade ingen sadel då. ;s

onsdag 13 april 2011

Ny rid väst! :d

Halloou! (:
Idag köpte man en ny rid väst. Eller rättare sagt "fick en ny" haha! TACK MORMOR! (L)
Blev inte riktigt den jag hade tänkt mig.. Var för lång dör den andra! :o
Innan vi åkte och köpte det mockade vi och så. Avmaskade Malaco. 

Blev denna ist! :)

Videon funkade inte att ladda in på datorn, allt bara krånglade. Men försöker imorgon igen.
Imorgon är det lektion. Mamma ska fotta lite  och så :) Och kanske filma lite.
Det ska bli jätte kul. :D
Förutom att vi ska åka och bada imorgon i skolan ^.^

Jag har bild brist på nya bilder ;s Blir bara samma bilder om och om igen. ;s
Men för hoppnings vis blir det några nya bilder imorgon kväll.

en lite smått söt bild på gossen :')

Natti ,
// eliiin ^^

tisdag 12 april 2011

Emma, ridning och regn :(

Tjaloo ;=)
Idag va jag med Emma efter skolan. Sen skulle jag på utvecklingssamtal -.- Men efter det åkte vi till stallet, red i paddocken. Gick SUPPPERRRR bra! :) Red lite slalom och volter och lite bommar. Jag skrittade och travade bara idag, för det va så dåligt väder och kände inte för att ta o gallopera eftersom det gick så bra. Han lyssnade jätte bra för skänklarna.
Men han har SUPER mycket energi. Och så har jag märkt att han tycker att det är riktigt kul att arbeta i paddoken och så!
Men han är lite osäker på mig och lite rädd nere i paddocken, jag tror att det är orsaken för att han kan försöka sticka lite och så. Men edter en stund slappnar han av och är som en ängel! MIN ÄNGEL! <33
HATAR DETTA REGN VÄDER,  vill ha sol och sommar!

Imorgon ska jag åka och köpa en rid väst. Och får se om jag hinner rida lite efter.. Men annars blir det lektion på torsdag! :)

Har tänkt att köpa denna väst!

Lägger ut filmen sen, måste bara få in den på datorn och så :)

// Eliin <33

måndag 11 april 2011

Tjohoo :)

Tjohoo!:)
Idag gick jag med hem till Emma.. och Wilma va med. Sän gick jag hem när de skulle till minna. Kolla Wilmas blogg här :=)
Sän åkte vi till stallet, (jag, mamma o pappa). mockade bara och så. Innan vi åkte skulle jag springa ut i hagen o säga hej te pollen :3 Så va han längst bort, oså när jag kom dit stack han till uppningen i ull galopp. ^^

Imorgon blir det troligtvis att träna i paddocken, med lite bommar oså. :) Kanske kommer lite bilder imorgon om jag kommer ihåg att ta med kamera. (a)

BILDEN ÄR COOL! ^^

// elin :)

söndag 10 april 2011

Longering!

Hejhej.
Hann inte skriva något igår.. Men igår longerade jag Malaco. Åkte dit så mockade mamma och gjorde hö! Medans jag borstade och gjorde han lite fin. ;) Sen gick vi ut och longerade han i paddocken. Gick faktist väldigt bra. Han har så himla mycket energi just nu när jag inte kan rida han så jätte mycket när jag inte har bett på han. Men nu är det iaf bara 1 vecka och 3 dagar! :DD
Men kanske kommer en film senare idag, eller imorgon.

// Elin